Selecteer een pagina

Electro Oss

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u problemen met electro in uw huis of uw bedrijf in Oss of omgeving? Dan wordt het tijd om een electro specialist in te schakelen. In Oss vindt u Van der Riet Elektrotechnisch Buro, werkzaam in onder andere Heesch en Megen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1995 en verzorgt sinds die tijd allerlei werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor telecommunicatie, datacommunicatie en beveiliging. Wij installeren en repareren dus een breed scala aan electro in Oss en omgeving.

Van der Riet Elektrotechnisch Buro voor al uw electro problemen in Oss

Ons bedrijf is sinds de oprichting uitgegroeid tot een expert op het gebied van allerlei elektronische diensten. Wij installeren elektronica in bedrijven en woningen, maar zijn ook in staat om machines te bouwen, zoals licht- en krachtinstallaties. Wij zijn bovendien actief bezig met het ontwikkelen van duurzame manieren om elektriciteit op te wekken. U kunt bij ons dan ook terecht voor het plaatsen van zonnepanelen of passief bouwen.

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem contact op!

Heeft u interesse in onze electro diensten die wij leveren in Oss en omgeving? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vertellen u dan graag meer over onze werkzaamheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0412-692130. U mag ook altijd even langskomen bij ons op de Alanenweg 18.