Selecteer een pagina

Elektrotechniek Den Bosch

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u dringend een specialist op het gebied van elektrotechniek in de buurt van Den Bosch nodig? Wanneer u niet alleen een oplossing op maat van hoge kwaliteit, maar ook een klantgerichte service wilt ontvangen, dan moet u zeker contact opnemen met Van der Riet Elektrotechnisch Buro B.V. Wij zijn namelijk dé specialist als het om elektrotechnische activiteiten gaat. Al sinds 1995 voeren wij werkzaamheden uit op het gebied van renovatie, storingen, woningbouw, kleinschalige utiliteit, et cetera.

Elektrotechniek Den Bosch: voor zowel particulieren als voor bedrijven

Van der Riet Elektrotechnisch Buro B.V. is een specialist op het gebied van elektrotechniek en vooral actief in de omgeving van Den Bosch. Wij zijn zowel particulieren als bedrijven, de utiliteit en woningbouw van dienst met onze zeer gevarieerde dienstverlening. U kunt ons onder meer benaderen voor:

  • Installeren van noodverlichtingsinstallaties
  • Uitvoeren van metingen en inspecties
  • Installeren van licht- en krachtinstallaties
  • Machine besturingen (automatiseringen)

Daarnaast kunnen wij ook brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telecomsystemen en intercominstallaties voor u installeren. Ook op het gebied van communicatietechniek beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring. Op ons kunt u rekenen, dat staat vast! Ook buiten Den Bosch staan wij voor u klaar, bijvoorbeeld in Megen en Heesch.

De wens van de klant centraal

Van der Riet Elektrotechnisch Buro B.V. is uw expert op het gebied van elektrotechniek in Den Bosch. Bij ons staat de wens van de klant centraal: wij doen er alles aan om u een oplossing op maat de bieden, een oplossing waar u 100% tevreden mee bent. Bovendien streven wij altijd naar verbetering, zowel in onze dienstverlening als in onze bedrijfsvoering. Genoeg redenen om voor ons te kiezen dus. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar 0412-692130. Wij beantwoorden uw vragen graag.