Selecteer een pagina

Inspectie NEN 1010

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een NEN 1010 inspectie dient om te controleren of elektrotechnische laagspanningsinstallaties in gebouwen, woningen en infrastructuur voldoen aan bepaalde eisen. NEN 1010 is onmisbaar als u een goede elektrische installatie wilt bouwen. Wanneer u de richtlijnen volgt, weet u zeker dat de installatie uiteindelijk veilig is.

NEN 1010 inspectie voor het bouwen van een elektrische installatie

Als u een elektrische installatie gaat bouwen, moet u altijd rekening houden met NEN 1010. De richtlijnen van NEN 1010 wijzen u er op wat wel en niet belangrijk is. Elektrotechnici zijn op de hoogte van deze richtlijnen en passen deze toe bij het ontwerp van een machine of installatie. Ook Van der Riet Elektrotechnisch Buro is bekend met NEN 1010. Wij bouwen zelf niet alleen elektrische installaties, maar zijn ook bevoegd om een NEN 1010 inspectie uit te voeren. U kunt ons voor beiden inschakelen.

Van der Riet Elektrotechnisch Buro als inspecteur

Wilt u uw elektrische installaties door Van der Riet Elektrotechnisch Buro laten inspecteren? Dat is mogelijk. Wij voeren graag een NEN 1010 inspectie voor u uit. Wanneer u nog een elektrische installatie nodig heeft, kunt u deze ook door ons laten installeren. Wij zorgen dan dat deze aan alle NEN 1010 eisen voldoet. Wilt u nog meer informatie? Dan kunt u ons bellen via 0412-692130. Wij voeren onze inspecties en andere diensten ook uit in plaatsen als Megen en Geffen.