Selecteer een pagina

Storing Oss

Heeft u een storing in Oss of omgeving en wilt u graag dat deze snel verholpen wordt? Dan is het tijd om Van der Riet Elektrotechnisch Buro in te schakelen. Wij zijn specialist op het gebied van elektrotechniek, telecommunicatie, beveiligingen en datacommunicatie. Wij installeren elektrische installaties, maar zijn ook in staat om ze te repareren in het geval van storingen. Bij een storing in Oss schakelt u dus het beste Van der Riet Elektrotechnisch Buro in.

Eerste hulp bij een storing in Oss

Het is niet prettig wanneer u net ergens mee bezig bent en ineens valt de elektriciteit uit. In sommige gevallen kan dit zelfs een geheel productieproces stilleggen. Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat een installatie plots stilvalt. Dat moet uiteraard zoveel mogelijk voorkomen worden. Zodra er een storing ontstaat, is het dan ook belangrijk dat u snel een geschikte elektricien in kunt schakelen. Van der Riet Elektrotechnisch Buro staat op dit soort momenten voor u klaar, uiteraard ook in plaatsen als Heesch en Geffen.

Neem contact met ons op!

Heeft u een storing? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op. U kunt ons altijd bellen via 0412-692130. U kunt daarnaast ook langskomen bij ons kantoor op de Alanenweg 18. Bij een storing in Oss is Van der Riet Elektrotechnisch Buro de eerste die u inschakelt