Selecteer een pagina

Domotica Oss

In Oss en omgeving neemt de populariteit van domotica steeds meer toe. Domotica betreft het gebruik van elektronica om processen in uw woning te automatiseren. Domotica dient vaak om uw comfort of veiligheid te verhogen. Een voorbeeld is het automatisch regelen van de temperatuur. Wanneer u weggaat, gaat deze automatisch omlaag en wanneer u terug bent, gaat deze vanzelf weer aan. U kunt alles vaak vanaf uw smartphone instellen en bedienen.

Domotica in Oss voor meer comfort in huis

Het klinkt als iets uit de toekomst, maar domotica wordt steeds gewoner. Bij Van der Riet Elektrotechnisch Buro in Oss weten wij inmiddels zeer veel op het gebied van domotica. Wij maken hiervoor gebruik van KNX. Dit is een wereldwijde standaard voor de automatisering van woningen en andere gebouwen. Met KNX kunnen alle apparaten in een huis gekoppeld worden, waardoor ze centraal bestuurd kunnen worden. Wij kunnen dit gemakkelijk voor u installeren, zodat u thuis van het grootste gemak kunt genieten.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig geworden en lijkt het u wel wat om in uw eigen woning domotica te laten installeren? Wij zijn onder andere werkzaam in Geffen en Ravestein. Neem snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0412-692130. Wij zullen u dan alles vertellen over de mogelijkheden voor domotica in uw huis.  Wij willen u graag helpen bij het installeren van domotica in uw woning in Oss of omgeving.